Teknoloji

Point Blank Harita Taktikleri (2023)

 
Oyunlardaki haritalar birden çok oyuncu için çok değerlidir. Çünkü haritaya göre oyuncular atacakları bombaya bile dikkat ediyor. Haritanın her alanına göre rakiplerini özel taktiklerle daha kolay öldüren oyuncular bu sayede oyunda daha üst seviyelere ulaşıyor.
 
Bu yazımızda Point Blank’da Downtown, Hospital, Outpost ve Storm Tube haritalarını tanıttık ve taktiklerini sizlerle paylaştık. İşte listemiz:
 
ŞEHİR MERKEZİ
 
 
 
Harita hikayesi: Şehrin ortasına giren bir araç. CT Force, malzeme ve erzak nakil yolu için şehrin varoşlarında bir kasaba seçer. Sivil bir araç kılığına girmiş bir araç, erzak almak için gelir ve CT Force’un tüm ikmal kanallarını bağlamak için pusuya yatan Özgür Asiler ile karşılaşır.
 
Oyun Modu: Bomba Görevi / TDM / İmha Görevi
 

Görev: CT Force: Savunma (Bomba İmha) / Özgür İsyancılar: Baskın (Bomba Dağıt)

Harita Özellikleri: Şehrin kalbinde, iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek formda tasarlanmıştır. Ekiplerin bomba imha ve suram görevleri yaparken, haritanın çeşitli yerlerinde bulunan patlamaya hazır varillerle stratejik atılımların yapılabileceği bir haritadır.
 
Oyunda toplam 8 Red (Free Rebels) ve 8 Blue (CT Force) slotu bulunmaktadır. Oyuncuların, oynadıkları yere göre uygun yuvalara yerleşmeleri gerekir.
 

Şehir Merkezi haritasının Kırmızı (Özgür İsyancılar) tarafındaysanız; 2., 6., 7. ve 8. slotlar B kısmına daha yakın bir yerde spawn olur. B kısmına daha erken gitmek isterseniz bu 4 slottan birine yerleşebilirsiniz. A bölümüne daha erken geçmek isterseniz birinci, beşinci, dördüncü ve üçüncü yuvalara geçebilir ve rakiplerinizle daha erken karşılaşabilirsiniz.

Şehir Merkezi haritasının Mavi (CT Force) tarafındaysanız; Birinci, üçüncü, dördüncü, beşinci ve ikinci yuvaları kullanarak A bölgesine daha yakın yumurtlayabilirsiniz. Altıncı, yedinci ve sekizinci yuvaları kullanırsanız, B bölgesine daha yakın bir yerde doğabilir ve rakiplerinizle erken bir formda karşılaşabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce ekipmanlarınızı ve slotlarınızı kontrol ettikten sonra harita taktiklerine geçebiliriz.
 
Şehir Merkezi haritasının Kırmızı (Özgür İsyancılar) tarafında hangi taktikleri yapabileceğimize bakalım. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Downtown haritasında A ve B olmak üzere iki bomba yerleştirme noktası var. Öncelikle B bomba imha ekibi bomba yolunda yapılacak taktikleri sizlerle paylaşalım. 3 çift silahlı oyuncu ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu varsayarsak, öncelikle bu çift silahlı oyuncular B tarafına yakın bir yerde doğacak yuvaya yerleştirilmelidir. Maç başladıktan sonra dualistlerden 2 tanesi hızlıca oyunun uzun kısmına alışmalı ve takımdaki AR silah kullanan oyuncuları beklemelidir. Bu arada kalan 1 çift silahlı oyuncu, haritanın çöplük denilen yeri hızlıca kontrol etmelidir.
 
AR silah kullanan oyuncular gelir gelmez uzun kenardaki sisi atmalı ve diğer 2 ikili silahı kullanan oyuncuları koruyarak karşı tarafa geçirmelidir. Çift silah kullanan oyuncular, B patlama bölgesini ele geçirip bombayı hemen yerleştirerek raundu kazanabilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken etrafı yeterince kontrol edip açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
İkinci taktik olarak 3 ikili silah kullanan oyuncular ve 2 AR kullanan oyuncular olduğunu varsayarsak, öncelikle bu ikili silahları kullanan oyuncular B tarafına yakın bir yerde spawn olacak slota yerleşmeli ve maça tekrar başladıktan sonra, Dualistlerden 2’si oyunun uzun kısmına hızla yerleşir ve AR silahını takıma alır. oyuncular beklemelidir. Daha sonra uzun bölümün kontrolünü ele geçirdikten sonra kalan 3 ikili silahı kullanan oyuncular çöp kutusuna gitmelidir. Uzun mesafede yer alan iki AR silahını kullanan oyuncular, B kurulum noktasına tüm bomba ve sisleri atarak rakip rakibi rahatsız edebiliyor. Bombalar ve sisler atılır atılmaz çöplükte bekleyen düalistler hızla konuşlanma noktasını ele geçirebilir ve raundu kazanabilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır.
 

Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.

Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 ikili silah ve 2 AR oyuncusu var. Diğer bir taktik ise, AR kullanan oyuncunun kurulum noktası A’ya yakın bir yerde beklemesi ve oyuncunun oradan açılmasını beklemesidir. Kalan 3 dual ve 1 AR silahı uzun kısmın kontrolü sağlanarak oyuncu tarafından B noktasına giriyormuşçasına bomba ve sisleri kullanılarak kontrol edilmelidir. Biraz daha gürültü yaptıktan sonra A konuşlanma noktasının arkasında bekleyen oyuncu hızlıca A’ya girmeli ve kontrolü sağlayarak bombayı patlatmalıdır.
 
Daha sonra B bölümündeki diğer oyuncular hızlı bir şekilde A bomba yerleştirme noktasına gidebilir ve raundu kazanabilir. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Ekibinizle çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru bir şekilde yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 

3 ikili ve 1 AR oyuncusunu A bombası yerleştirme noktasına hızlıca girerek turu kazanabilirsiniz. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Bu bölümde kalan 1 AR oyuncusunun durumu çok değerli. Çünkü o oyuncu, B bombası yerleştirme noktasından uzun kısmından karşı rakipteki diğer oyunculara destek verebilir ve raundu rahatlıkla kazanabilir. Grup olarak A suram noktasına yakın uygun bir slot seçiyoruz.

Oyuncu 3 dual ve 1 AR silahı kullanarak A noktasına hızlı bir şekilde gitmeli ancak giderken haritadaki balkon kısmına dikkat etmelidir. Aksi takdirde, rakip rakip sizi destekleyebilir. Ardından, A girişi sırasında, rakip rakibin görüşünü engelleyecek sis atarak kolayca bomba kurabilirsiniz. Bombayı yerleştirdikten sonra bombanın yakınına ya da alan dışına yerleşebilirsiniz. İçeride yerleşecekseniz mutlaka kendi grup arkadaşınızla karşılaşın. Bu durumda, rakipleri kolayca avlayabilirsiniz. Ve yine sahanın gerisinde duracaksan, arkadaşınla yüzleş.
 
 
 
Bomba kurulduktan sonra uzun AR silahını kullanan oyuncu arkadaşımız dikkatli oynamalı. Rakibinin tamamen A bölümüne döndüğünü anladığı anda A bölümüne de dönmelidir. Bu durumda rakibi arkadan vurarak düşmanı öldürebilir. Ancak işler her zaman yolunda gitmeyebilir. Uzun boylu takım arkadaşımız ölürse, A bomba yerleştirme noktasındaki ikili bir oyuncu, haritanın ortasına hızla gidebilir ve rakipler A noktasına yaklaştığında onları destekleyebilir.
 
Bu durumda iç kadromuz hızlı bir şekilde heyetin artı noktasına geçip yerleşmelidir. Ayrıca bazı oyuncuların ekipmanlarında bomba olması gerekiyor. Çünkü rakip tamamen yok edilmişken bombayı atarak raundu kazanabiliyorsunuz. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz.
 

İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda çok değerli. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken çevreyi yeterince kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.

Gelelim Mavi (CT Force) bölgedeyken ne yapacağımıza. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 ikili silah ve 2 AR oyuncusu var. Dualistlerden biri ortaya mayın bombası atarak A bölümüne, diğer ikisi çöp bölümüne geçmelidir.
 
AR silah kullanan bazı oyuncular uzun silaha geçerek işleri biraz daha kolaylaştırabilirken, A için temel olarak başka bir AR silah kullanan oyuncu. A noktasının arkasına bomba atarak acele edin ve raundu kazanabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın.
 
B kısmına hızlı bir koşuşturma olursa uzun ve çöp kısmına bombalarınızı atabilir ve hızlı bir şekilde rakip takımı bloke edebilirsiniz. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Bombalarınız bir süre sonra bitecek ve burada kendi amacınıza güvenmeniz gerekiyor. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha uygun oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken çevreyi kontrol edip iyi açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
HASTANE
 
 
 

Bir siyasetçi, göçmenlere yönelik ayrımcılık politikaları uyguladığı için ülkedeki kamu hastanelerine yaptırım uyguluyor. Bu bilgiyi alan Özgür İsyancılar güçleri hastanelere saldırmayı planlıyor. Saldırmak için hastaneye sızdıklarında, kendilerini hastaneyi korumak için orada bulunan CT-Force güçleriyle çatışma halinde bulurlar.

Hastane haritası, çeşitli stratejiler kullanabileceğiniz büyük ve katlanmış bir haritadır. Haritada her iki taraftan da ulaşabileceğiniz yer altı geçitleri bulunuyor. Bir ekip baskın rotasında zorluk yaşarsa alternatif rotaları kullanabilir.
 
karakol
 
 
 
Dünyanın en seçkin ve beğenilen yerlerinden biri olan Outpost… Şehrin en bilinen yapısı ve sadece elit kesimin girebildiği özel bir kulüp olan Outpost, ırkçılık abidesinden başka bir şey değil. Özgür İsyancılar için yok edilmesi gereken. Özgür Asiler’in Karakolu patlatmayı planladığını duyan CT Force, helikopterle olay yerine gider. Ancak olay yerine gelen CT Force gecikti. Bina Özgür Asiler’in kontrolü altındadır…
 
FIRTINA TÜPÜ
 
 
  
Turnuva zamanlarında çok yaygın bir haritadır. Bu haritada bomba kısmına baktığınızda atılacak çok yer yok. Çünkü harita kapalı. Diğer haritalarla karşılaştırıldığında, bu haritada görev veya doğma alanından çok uzakta bombalama yoktur. Bunun için bombanızı bu harita üzerinde saklamanızda fayda var. Düşman size yaklaşırken, düşmanı vuramayacak kadar uzaktayken veya bomba kurulurken bombalarınızı atabilirsiniz. Ayrıca bu harita üzerinde koordineli bir şekilde oynamak çok değerli. Karakterler ve oyun çok hızlı olduğu için her an her yerden düşmanlar çıkabiliyor. Bu yüzden düşmanı gördüğünüzde grup arkadaşlarınızı uyarmanız gerekiyor.
 
Her oyunda 8’i Mavi (CT-Force) tarafında ve 8’i Kırmızı (Free Rebels) tarafında olmak üzere 16 yuva vardır. Bu slotlara geçiş yaparak oyuna başladığınız yer değişiyor. Örneğin Mavi (CT-Force) tarafındasınız ve oyuna 2. slotta başlarsanız A bölgesine daha yakın spawn olursunuz. Fakat 5. slotta spawn olursanız B bölgesine daha yakın spawn olabilirsiniz ve düşmanlarınızla daha önce tanışın ve onları öldürün. Her haritanın değerli yuva konumları vardır. Bu slotları da her haritada sizlerle paylaşacağız.
 
Harita Hikayesi: Şehri uçtan uca birbirine bağlayacak yeni bir Metro hattının inşası… Bu inşaatta göçmen ve hibrit işçilerin halen köleliğe dayalı kurallar altında çalıştıkları medya tarafından dünyaya duyurulduğunda, Özgür İsyancılar, işçileri korumak ve öfkelerini anlatmak için şantiyeyi bombalamaya karar verir…
 
Harita Modu: Bomba Görevi
 

Görev: CT Force: Savunma (Bomba İmha) / Özgür İsyancılar: Baskın (Bombayı Yerleştir)

Harita taktiklerine geçmeden önce slot dağılımlarına bir göz atalım.
 
Storm Tube haritasında Mavi (CT Force) tarafındaysanız; İkinci, üçüncü ve altıncı yuvaları kullanarak, B bomba sahasının, orta bölümün ve B bomba sahasının yanındaki merdiven bölümünün yakınında doğabilirsiniz. Yedinci, sekizinci, birinci, dördüncü ve beşinci yuvaları kullanırsanız, A bomb-suram noktasına, orta tren bölümüne, 2.30 bölümüne, B-bomb sahasına, paint-1’e ve paint-2 bölümüne girin ve rakiplerinizle erken tanışın. Oyuna başlamadan önce ekipmanlarınızı ve slotlarınızı kontrol ettikten sonra harita taktiklerine geçebiliriz.
 
Storm Tube haritasındaki Blue (CT Force) için öncelikle bomba yerleştirme noktası B’deki taktiğe bir göz atalım. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Storm Tube haritasında A ve B olmak üzere iki bomba noktası vardır. Bir oyuncuya bomba yerleştirme noktası B’den oynamasını sağlayın. Bu oyuncu paint-1, paint-2, pipe ve center’ı kolaylıkla gözlemleyebilir. Ancak, bu yerleri gözlemlemek oldukça sorun olabilir. Düşmanlar her yerden gelebilir. Bu nedenle buradaki oyuncu aynı anda merdivenden oynayan oyuncu ile konuşmalı ve rakip rakibe ateş etmelidir.
 
Ayrıca B bombasının geldiği noktaya sprint şeklinde oynuyorlarsa orada duran oyuncu geri adım atıp set noktasından oynayabilir. Ya da daha geriye, yani orta tren bölümüne gidip tam rakip bombayı kuracakken elindeki bombayı atarak rakibin bombayı kurmasını engelleyebilir. Yine rakipler hızlı oynuyorsa ve o an kaçacak yer bulamıyorsanız bomba saklama noktasının sağında bulunan kutuları hızlıca pusuya düşürebilirsiniz. Böylece rakipleriniz orada durmanızı beklemeyebilir ve onları öldürebilirsiniz. Buradaki oyuncu, takım arkadaşlarına rakip rakip hakkında birçok bilgi vermelidir. Çünkü grup oyuncularınız ona göre daha koordineli oynayacak. Örneğin rakip orta kısımdan hızlı oynuyorsa merdivenden veya B-bomba hattından oynayan oyuncu bu bilgiyi hızlıca grup arkadaşlarıyla paylaşmalı ve o kısım desteklenmelidir. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Gelelim merdivenlerin B bombası test noktasının yanındaki kısmına. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Buradaki oyuncu, paint-1, paint-2, boru, B bombası yerleştirme noktasına gelecek oyuncuları ve merkezi rahatlıkla gözlemleyebilir. Ancak onları gözetlemek oldukça zor olabilir. Düşmanlar her yerden gelebilir. Bu nedenle buradaki oyuncu merdiven kısmından oynayan oyuncu ile aynı anda konuşmalı ve karşı rakibe atış yapmalıdır. Ancak merdiven kısmından oynarken rakip oyuncu boru tarafından da oynayabilir. Boru bölümü ayrıca merdivenin hızlı sağında bulunur. Bu nedenle buradaki oyuncu, rakibin oradan gelmesine dikkat etmelidir.
 
Rakibin merdiven rolünü çok hızlı oynadığını fark ederse, hızla kendi doğma alanına çekilebilir ve düşmanı şaşırtarak onları öldürebilir. B, bomba suram noktasına hızlı bir giriş görürse, orta çıkışa hızla gerçek bombaları ve duman bombaları atabilir. Bu bombalar, rakip rakibin hızlı oynamasını engelleyecektir. Buradaki oyuncu, bomba ayar noktası A’ya hızlı bir giriş olduğunu duyarsa, kendi yumurtlama alanından A alanına hızla geçebilir.
 
Ancak biraz hızlı olması gerekiyor çünkü yaklaşık 15-20 saniyelik bir aralık var. Ayrıca orta trenden oynayarak A bölgesine girmeye çalışan oyuncuları da destekleyebilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir.
 
Çünkü rakibin bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
B noktasındaki oyunculara bomba gibi bir göz attık. Şimdi bir oyuncunun orta trenle oynamasına izin verelim. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Orta trende duran oyuncu aslında kadronun en değerli oyuncusu.
 
Çünkü buradaki oyuncu haritanın her tarafını görebiliyor ve grubuna bilgi vererek turu kazanabiliyor. Öncelikle buradaki oyuncu rakip rakibini gördüğü anda takımına bilgi vermek zorundadır. Grup oyuncuları bu bilgilere göre hareket edecek ve turu kazanacaklardır. Burada duran oyuncunun asıl görevi paint-1, paint-2 ve orta taraftan oynayan oyuncuları gözetlemek. Merkezden çok sayıda oyuncu geliyorsa bu bilgiyi takım arkadaşlarıyla hızlıca paylaşın ve B bomba sahası noktasından oynayan oyuncu ile bomba sahası noktasının yanındaki merdiven kısmından oynayan oyuncu orta kısmı desteklemelidir. Paint-1 ve paint-2 taraflarına gelen çok sayıda oyuncu varsa, hızlıca o tarafa yakın oynayan oyunculara söylemeli ve rakiplerini öldürtmelidir. Tekrar gelen çok sayıda düşman varsa, orta trenden oynayan oyuncu, rakiplerinin hızlı girişlerini engellemek için bomba ve sis bombası kullanabilir. Ayrıca takımınız kapalı vaziyette oynuyorsa A bomba-suram noktasının yanında bulunan mavi kutudan 2.30 ve orta tren bölümünü gözetleyebilir. Sadece izlerken görünmesi gerekiyor.
 
Bu sayede rakip sadece kafa kısmını göreceği için vurması daha zor olacaktır. Orta trenden oynayan oyuncu takım arkadaşlarına yardıma gidebilir. Orta tren kısmı hemen hemen her bölgeye yakın olduğu için grup arkadaşlarının eksikliklerini giderebiliyor. B bomba atma noktasının yanındaki merdivende oynayan oyuncu düşerse; B bomba suram noktasından veya kendi spawn noktasından o kısma gidebilir. B bomba suram noktasındaki oyuncu düşerse o bölgeye 2 saniyede takviye ekleyebiliyor. Takviye atarken, rakip rakibin yeri tespit edilmişse bombanın kurulmasını engelleyebilirsiniz. Bunun için tren kısmından bomba karşı noktasına yaklaşın ve bombayı atın. Böylece hem bombanın yerleştirilmesi gecikecek hem de rakibin canı düşecek. 2.30 kısmı da orta trenden dayanabilir. Orta tren penceresinden kesebilirsiniz. Yine ortadaki trenden atlayarak mavi kutu denilen bölgeden A bomba atma noktasına girişi kapatabilirsiniz. 2.30 bölümüne hızlı bir giriş varsa, boya-1 ve boya-2 bölümünden rastgele bir oyuncu olup olmadığını hızlıca kontrol edin. Ardından, bir düşman varsa onları öldürün, aksi takdirde paint bölümüne gidip rakip oyuncuyu geri alabilirsiniz. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru bir şekilde yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken çevreyi iyi kontrol edip açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
 
 
Gelelim A bombe noktasından oynayacak oyunculara. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Burada 2 dual oyuncu oynarsa bu alana hızlı bir giriş olmayabilir. Çift oyuncu, biri orta tren tarafında ve diğeri trenin yanında olmak üzere kutulardan oynayabilir. Bu iki oyuncunun koordineli bir şekilde birlikte oynaması gerekiyor. Çünkü 2.30 itibariyle rakip hızlı ve kalabalık bir formda gelebilir. Dolayısıyla bu iki oyuncu aynı anda doğru hamleyi yaparsa raundu kazanabilir. Rakip gruptan hızlı bir atak gelirse orta trenin yanındaki kutudan oynayan oyuncu o bölgeye bomba ve sis bombası atarak rakibini hızlıca yavaşlatabilir.
 
Sonra rakip tekrar basacak. Rakip oyuncuyu direk ceza sahası içinde görecektir. Orta trendeki oyuncu o oyuncuya ateş ettiği anda bomba ve sis bombası atarak rakibi bloke edebilir veya. Ortadaki trendeki oyuncu rakip rakibini desteklemek istiyorsa karşı taraftan kareden gelen trene dikkatlice bakarak 2.30 kısmını takip edebilir. Ancak paint-1, paint-2 ve center kısımlarında düşman olmaması gerekiyor. Kilidi açarken takım arkadaşlarına haber verirse takım arkadaşları onu koruyarak arkasına geçmesine yardımcı olabilir. Takımınız onu kapalı bir konumda tutuyorsa, A bölümünü tutan oyuncular el bombası fırlatma noktasının arkasına pusu kurmak için hızla geri çekilebilir. Bir oyuncu bomba imha ekibinin arkasında, başka bir oyuncu da boru kısmından oynayarak düşmanı kolayca bloke edebilir. Ama yine koordineli bir şekilde oynanması gerekiyor.
 
Bombalama noktasına yaklaşan rakip o bölgeye bomba atarak grup arkadaşınızı öldürebilir. Takım arkadaşınızı öldürmemek için tam bomba atılacağı sırada rakibe ateş ederek rakibinizi öldürebilirsiniz. Ya da karşı rakipten bir oyuncu tam girmek üzereyken boru kısmından oynamıyorsa, hızlıca borunun içinden ilerleyip rakibin gerisine geçebilir ve bomba yerleştirme noktası A’ya girişini engelleyebilirsiniz. paint-1 ve paint-2 kısmında oynayan oyuncuları da yedekleyerek öldürün. Bunun için orta trende oynayan bir AR oyuncusu dikkatlerini dağıtmak için o bölgeye ateş etmelidir. Bu sırada 2.30’a yaklaşan grup arkadaşlarınız paint-1 ve paint-2’yi rahatlıkla görebilir ve o bölümde rakip oyuncuları öldürebilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Grubunuzla çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha yeterli oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir.
 
Çünkü rakibin bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken kontrol edip iyi açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Gelelim Storm Tube haritasının T kısmına. Storm Tube haritasında T bölümü için epeyce seçenek var. Öncelikle bomba yerleştirme noktası A’ya kolay bir şekilde girelim. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. Biz o kısımdan aşağı iner inmez rakip önümüze gelecek. Burada amaçlarımız yeterli olmalıdır.
 
Diğer 2 AR oyuncusu da saat 2.30’da boru bölümünden boya bölümüne atlayarak takım arkadaşlarını koruyabilir. Böylece 3 ikili oyuncu, el bombası atma noktası A’ya kolayca girebilir. Daha sonra bir oyuncu, bomba atma noktası A’ya girmek için boru bölümünü incelemelidir. Aksi takdirde, o bölümde duran oyuncu, grup arkadaşlarınızı öldürerek raundu kazanabilir. Boru bölümünü ve bomba yerleştirme noktasını inceledikten sonra bombayı yerleştirebilirsiniz. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir sorundur, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz.
 
Borudaki oyuncunun görevleri bu formattaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyetin geldiği noktaya epeyce bomba geleceği için bu bölümde kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba bölgesine hatasız girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir.
 
Ekibinizle çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha yeterli oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken çevreyi iyi kontrol edip açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Orta tren bölümünden bomba suram A noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. 2.30 bölümünden iner inmez hızlıca sağdan orta tren bölümüne geçmeliyiz. Ancak biz geçerken AR oyuncularının bizi koruması gerekiyor. Bu bölümde AR oyuncuları boru bölümünden boya 1 ve boya 2 yerine geçiş yaparak takım arkadaşlarına takviye ateşi açabilirler. Bu sırada orta trenden geçen ikili oyuncular hızla A bombası yerleştirme noktasına girmelidir.
 
Bomba yerleştirme noktasına girilir girilmez AR oyuncuları 2.30 kısmından kademeli olarak çıkıp tank veya boru kısmından bomba atma noktasına yaklaşabiliyor. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri çok değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba bölgesine hatasız girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol.
 
Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Borudaki oyuncunun görevleri bu formattaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyetin geldiği noktaya çok sayıda bomba geleceği için bu kısımda kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sakin bir formda oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda borudan atlayıp bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesinde sorun oluşturabilirsiniz.
 
Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Takımınızla birlikte çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde oldukça değerlidir.
 
Çünkü rakibin bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
5 merkez ile A bombası kurulum noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Önce orta taraftaki sis bombalarınızı atın. Ardından duman bombalarının etkisini kaybetmesini bekleyin. Bu sırada arkadan açılacak karşı rakiplerinize dikkat edin. O halde merkezden ilerlerken sağ ve sol kanattaki rakiplerinizi çok iyi analiz etmeniz gerekiyor. Geçeceğiniz alan çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat öldürebilir. Bunun için yine sis bombalarınızı atabilirsiniz. Orta taraftan hızlıca orta tren bölümüne geçin. Orta tren bölümünden hızla A bomba suram bölümüne geçin. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür.
 
Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına hatasız girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin.
 
Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyet noktasında çok fazla bomba olacağı için bu bölümde kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha yeterli oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz.
 

İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda çok değerli. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken çevreyi yeterince kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.

A bombası suram noktasına karşı rakibin spawn bölgesinde yürüyerek girin. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Sis bombalarınızı orta kısma atın ve hızlıca boru kısmına geçin.
 
Ancak pas verirken ikili oyuncular önden oynamalıdır. Çünkü borudan atladığınız anda karşınıza bir rakip çıkabilir. Bunun için ikili oyuncunun onunla tanışıp onu öldürmesi daha kolay olacaktır. Borulu bölümü geçtikten sonra merdivenlerden yukarı çıkın, karşınıza uzun bir koridor çıkacaktır. Rakip rakibin merdivenine ilerleyin. İlerledikçe rakiplerle karşılaşabilirsiniz. O yüzden bıçakla gitmek yerine elinizde silah olsun. Geçtikten sonra merdivenlerden aşağı inin. Daha sonra borudan veya doğrudan bomba suram noktasına ilerleyebilirsiniz. Ama bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri çok değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafa vuruşu güçlü ama canı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor.
 
Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına hatasız girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyetin geldiği noktaya çok sayıda bomba geleceği için bu kısımda kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sakin bir formda oynamalı.
 
Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gerçek bir giriş yaptığını düşündüğünüzde boru kısmından atlayıp bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Takımınızla birlikte çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
A bomba atma noktasına hem orta trenden hem de 2.30 kısmından girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. Aslında 2.30 bölümünden indiğimiz bir oyuncu sağdan hızlıca orta tren bölümüne geçmelidir. O ikili oyuncuyu korumak için AR oyuncusunun boru bölümünden boya bölümüne gitmesi ve ateş etmesi gerekiyor. Daha sonra orta trene gelir gelmez diğer 2 düalistin 2.30 kısmından atlayarak depo kısmına gitmesi gerekmektedir. Bu arada onları korumak için yine bir boyacı olmalı.
 
Daha sonra bomba suram noktasına giriş A yapılmalıdır. Bomba suram noktasına girildiği anda AR oyuncuları 2.30 kısmından yavaş yavaş çıkıp tank veya boru kısmından bomba depolama noktasına yaklaşabiliyor. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri çok değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir sorundur, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin.
 
Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesinde sorun oluşturabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Suram noktasında çok fazla bomba olacağı için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir.
 

Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir.

Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir.
 

Ekibinizle çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.

5 kişi ile 2.30’da oynayarak A bomba noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Bu taktik için oldukça hızlı olmalıyız. Spawn olur olmaz 2.30’a gidelim ve ardından merdivenlerden indikten sonra depoya girmeye çalışalım. Bu esnada önünüze bombalar gelebilir, düşman belirebilir. Depo kısmından sonra hızlı bir şekilde bomba kurmaya çalışın. Ama bombayı yerleştirdikten sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gerçek bir giriş yaptığını düşündüğünüzde boru kısmından atlayıp bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz.
 
Ya da boru kısmından oynayarak bomba atabilir ve rakibin bombayı imha etmesi için sorun oluşturabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyet noktasında çok fazla bomba olacağı için bu bölümde kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sakin formda oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz.
 
Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Bomba sahasındaki oyuncular aşağıdaki taktiği kullanabilirler. Bomba, biriktirme alanını terk edebilir ve depolama alanına hareket edebilir.
 
Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba suram noktasına bombasını bırakabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması çok değerli. Bomba yoksa depo alanından hızla çıkın. Doğrudan A bomba suram noktasının giriş tarafına ilerleyin. Bomba size açık olacağından rakip oyuncu sizi görecek ve bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Çıktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalıştığınızda boru kısmından düşmanı vurabiliyorsunuz. Hala ölmediyse ve rakibinizin zamanı varsa, boru bölümünden tekrar A bomba depolama noktasının girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir.
 

Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle birlikte sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Grubunuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken, uygun şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.

B bölümüne gidiyormuşuz gibi A noktasına geçelim. Önce yuvalarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var.
 
Gerçek sis bombalarınızı önce B merkezine atın. Rakip o kısımdan boruya, borudan da kendi spawn kısmına sızacağınızı düşünecektir. Bu kısımda duman bombasının ortasından ilerleyip boru kısmına gireceksiniz. Orada karşılaştığımız düşmana ateş edip hasar verebilirsiniz. Boru kısmına sıkışmamaya dikkat edin. Ardından borudan atlamadan önünüze tekrar sis bombası atın. Böylece rakip rakip, onların üreme alanına sızdığınızı düşünecektir. Ama bu sefer geri dönüp 2.30 kısmına gideceksiniz. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. Aslında 2.30 bölümünden indiğimiz bir oyuncu sağdan hızlıca orta tren bölümüne geçmelidir. O ikili oyuncuyu korumak için AR oyuncusunun boru bölümünden boya bölümüne gitmesi ve ateş etmesi gerekiyor. Daha sonra orta trene gelir gelmez diğer 2 düalistin 2.30 kısmından atlayarak depo kısmına gitmesi gerekmektedir.
 
Bu arada onları korumak için yine bir boyacı olmalı. Daha sonra bomba suram noktasına giriş A yapılmalıdır. Bomba depolama noktasına girilir girilmez AR oyuncuları 2.30 kısmından yavaş yavaş çıkıp tank veya boru kısmından bomba depolama noktasına yaklaşabiliyor. Ama bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri çok değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa, bomba sizin elinizdesogutluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort